ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ 46ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2017

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ 46ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2017

  Ο εθελοντισμός αποτελεί ένα από τα πρωτοκυρίαρχα στοιχεία τόσο στη φιλοσοφία, όσο και στην οργάνωση και λειτουργία του Φεστιβάλ Ολύμπου.

Οι εθελοντές εδώ και χρόνια υλοποιούν και συνεισφέρουν στην υποστήριξη των λειτουργικών αναγκών του σημαντικού θεσμού του Φεστιβάλ Ολύμπου,  συνδράμοντας καθοριστικά στην παροχή προς στους θεατές κάθε διευκόλυνσης κατά διάρκεια των εκδηλώσεων και παραστάσεων του Φεστιβάλ.

Και στο φετινό 46ο Φεστιβάλ Ολύμπου η συμμετοχή των εθελοντών υπήρξε μεγάλη, δείγμα της ευαισθησίας συμπολιτών μας που αφιερώνουν τον προσωπικό τους χρόνο για την επιτυχία του αξιόλογου πολιτιστικού γεγονότος της Πιερίας.

Για τον καλύτερο συντονισμό της δράσης και προσφοράς των εθελοντών, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παρουσία του μεγαλύτερου μέρους των ανθρώπων που θα επιφορτιστούν τον τομέα της εθελοντικής συνεισφοράς, το διάστημα των μηνών Ιούλιος και Αύγουστος, περίοδος που υλοποιείται το 46ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2017.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΡ.ΦΕ.Ο. και συντονίστρια της εφορίας οργάνωσης εκδηλώσεων και υποδομών Ζαφείρω Κουσιοπούλου, μαζί με την υπεύθυνη εθελοντισμού του Οργανισμού Ροδή Ναβροζίδου, ενημέρωσαν τους εθελοντές τόσο για το πλαίσιο της λειτουργίας του φετινού Φεστιβάλ, όσο και για τα καθήκοντα τους.

Καθήκοντα που διέπονται από την ευγενική υποδοχή προς τους επισκέπτες, τον προσήκοντα σεβασμό, την διευκόλυνση αλλά και κάθε είδους ενημέρωση, την παρότρυνση για την προστασία των αρχαιολογικών χώρων, κ.ά.

Η ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ενημέρωσης-προβολής και διάθεσης εντύπων και εισιτηρίων του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου που βρίσκεται στην γωνία των οδών Αρεοπαγίτου και Σολωμού, στην Κατερίνη.