Επίσκεψη του Διευθύνοντα Συμβούλου του portal imopedia.ro Ρουμανίας στα γραφεία του ΟΡΦΕΟ

14079463_1121735244567992_3382450096949026343_n

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ
Επίσκεψη του Διευθύνοντα Συμβούλου του portal imopedia.ro Ρουμανίας στα γραφεία του ΟΡΦΕΟ

Ο Bogdan Severin, Διευθύνων Σύμβουλος του imopedia.ro, από τα μεγαλύτερα portals του Βουκουρεστίου, συνοδευόμενος από τον Ηλία Παπαγεωργιάδη, Κατερινιώτη επιχειρηματία στη Ρουμανία, επισκέφτηκε τα γραφεία του ΟΡΦΕΟ και είχε συνάντηση εργασίας με μέλη του Δ.Σ.
Στη συνάντηση αυτή ο κ. Bogdan Severin, εκδήλωσε καταρχήν την ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά του που η Ρουμανία είναι η τιμώμενη χώρα του 45ουΦεστιβάλ Ολύμπου και κατέθεσε τη διάθεσή του να προβάλλει το Φεστιβάλ Ολύμπου και την Πιερία στα portals που διευθύνει και τα οποία έχουν εκατομμύρια επισκέπτες.
Δήλωσε ενθουσιασμένος από τις ομορφιές της Πιερίας, του Ολύμπου, του μουσείου και του αρχαιολογικού πάρκου του Δίου. Μάλιστα πρότεινε, αν είναι δυνατόν, να μεταφερθούν εκθέματα από το αρχαιολογικό μουσείο του Δίου στο αρχαιολογικό μουσείο του Βουκουρεστίου, ώστε οι Ρουμάνοι να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη σπουδαιότητα των αρχαιολογικών ευρημάτων του Δίου και να παρακινηθούν με αυτόν τον τρόπο να επισκεφθούν το Δίον και την Πιερία.
«Οι Ρουμάνοι αγαπούν ιδιαίτερα την Πιερία», δήλωσε ο κ. Severin, «γνωρίζουν όμως μόνο την Παραλία και τις ακτές της. Ελάχιστα γνωρίζουν για τον Όλυμπο και τους αρχαιολογικούς της χώρους. Μια αρχαιολογική έκθεση με εκθέματα από το Δίον στο Βουκουρέστι, να είστε βέβαιοι, πως θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σε πολλούς Ρουμάνους, να επισκεφθούν την Πιερία. Εμείς από την εταιρία μας, είμαστε πρόθυμοι να συμβάλλουμε στην κατεύθυνση αυτή, όπως θα υποστηρίξουμε και την εκδήλωση της τελετής λήξης του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου, στην οποία συμμετέχουν συγκροτήματα από τη Ρουμανία».