46ο Φεστιβάλ Ολύμπου-Φωτορεπορτάζ

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΔΙΟΝ

  Ενθουσίασε το κοινό η συναυλία του διεθνούς φήμης Έλληνα καλλιτέχνη Μάριου Φραγκούλη, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2017 στο αρχαίο θέατρο Δίου, στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Τόσο ο Μάριος Φραγκούλης όσο και οι δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι νέοι τραγουδιστές που τον συνόδευσαν, ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα  Σελεμίδου, γοήτευσαν τους θεατές συμπαρασύροντάς τους σε μια βραδιά μέθεξης που δικαίωσε τη δύναμη της μουσικής.

Απολαύσαμε και σιγοτραγουδήσαμε δημιουργίες των Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Γαλάνη, Αντύπα, Αλεξίου, Παπαδημητρίου, Γκανά, Μαχαιρίτσα, Καραΐνδρου, Ιωαννίδη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκου και Γκάτσου, καθώς  σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραΐνδρου, Δήμητρας Γαλάνη,  Γιώργου Ανδρέου και Παρασκευά Καρασούλο  αλλά και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη.

Αξιοσημείωτο ότι το αρχαίο θέατρο του Δίου φωτίστηκε εκστατικά από την πανδαισία των χρωμάτων που «έντυσαν» την όλη παραγωγή. Η άριστη  ηχητική κάλυψη, δείγμα του σεβασμού των διοργανωτών προς το κοινό, συνόδευσε εξ ίσου ευχάριστα την συναυλία την οποία καταχειροκρότησαν όλοι.

Στο τέλος της εκδήλωσης το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνη οργάνωσης εκδηλώσεων και υποδομών του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, Ζαφείρω Κουσιοπούλου, απονέμοντας το λεύκωμα των «Σαράντα χρόνια Φεστιβάλ Ολύμπου» στους τραγουδιστές Μάριο Φραγκούλη, Θοδωρή Βουτσικάκη και Δήμητρα Σελεμίδου, επισήμανε: «Σας ευχαριστούμε για την ωραία και ποιοτική μουσική βραδιά που μας χαρίσατε. Σας τιμά η άρτια οργάνωση και η επαγγελματική σας συνείδηση, δείγμα του σεβασμού στην  ιερότητα του χώρου, τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου και τους θεατές που μας τίμησαν απόψε, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε από πλευράς του οικοδεσπότη ΟΡ.ΦΕ.Ο. Συγχαρητήρια σε εσάς, στους μουσικούς και τους συνεργάτες σας.»