ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ: ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΒΕΛ… ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ 

46ο Φεστιβάλ Ολύμπου-Συναυλία
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ: ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΒΕΛ… ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ 

Γοήτευσε το κοινό η συναυλία με την ονομασία «Βαβέλ 2» της ταλαντούχου ερμηνεύτριας Νατάσσας Μποφίλιου, που παρουσιάστηκε το σαββατόβραδο 12 Αυγούστου 2017 στο αρχαίο θέατρο Δίου, στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Η χαριτολογία, ότι «Βαβέλ φτιάχνουμε, αλλά Βαβέλ δεν είμαστε» αποτελεί το επίγραμμα της μουσικής παράστασης που εκφράζει και επιστεγάζει τη συνεργασία της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Της δημιουργικής τριάδας όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς. Μια μουσική «Βαβέλ» με αναφορά σε λαϊκούς ήχους, βαλκανικά ακούσματα, τζαζ επιρροές, ανθρώπινες ιστορίες, έρωτα, δάκρυ, χαρά.

Έτσι λοιπόν η Βαβέλ …ήλθε στον Όλυμπο και πρόσφερε στους πολυπληθείς θεατές μια συναυλία με τις νεώτερες και παλαιότερες επιτυχίες της Νατάσσας Μποφίλιου. Μάλιστα η γνωστή καλλιτέχνιδα με συχνές επισκέψεις στα διαζώματα του θεάτρου, «συνεργάστηκε» μουσικά με το κοινό που σιγοτραγουδούσε και χειροκρότησε την ίδια και τους μουσικούς της σκηνής.

Η κ. Μποφίλιου καθόλα ευγενική, στο τέλος της συναυλίας δέχθηκε και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της, τον διοργανωτή Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου και ιδιαίτερα τους εθελοντές του θεσμού για την συμβολή τους στην εύρυθμη και άρτια διοργάνωση της συναυλίας. Ευχαρίστησε επίσης για την απονομή του «Λευκώματος 40 χρόνια Φεστιβάλ Ολύμπου» που της επέδωσε για λογαριασμό της διοίκησης του ΟΡ.ΦΕ.Ο. το διοικητικό μέλος-υπεύθυνη οργάνωσης εκδηλώσεων και υποδομών, Ζαφείρω Κουσιοπούλου, αλλά και για την ανθοδέσμη που της πρόσφερε ο χορηγός του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου, το ανθοπωλείο «Ανεμόλια» της Κατερίνας Δημοπούλου που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης.