ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

46ο Φεστιβάλ Ολύμπου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
  Η εκδήλωση τιμής και ευχαριστιών του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου προς τους
 εθελοντές και τις εθελοντικές ομάδες που υποστήριξαν τη λειτουργία του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 στο αίθριο του ξενοδοχείου ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ, στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, που είναι εδώ και χρόνια επίσημος χορηγός του Φεστιβάλ.
  Η διοίκηση του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου την τελευταία βραδιά του Αυγούστου, παραχώρησε δείπνο και απένειμε τα αναμνηστικά διπλώματα στους ανθρώπους και τους φορείς που σταθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες στις πρωτοβουλίες του Φεστιβάλ Ολύμπου. Παράλληλα τιμήθηκαν όσοι εκ των εθελοντών εισήλθαν φέτος. σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορό και τραγούδι.
  Ο θεσμός των εθελοντών αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην εύρυθμη λειτουργία του Φεστιβάλ Ολύμπου. Συντονίζεται από το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού με επικεφαλής τον πρόεδρο Γρηγόρη Παπαχρήστο. Υλοποιείται από το μέλος της διοίκησης και υπεύθυνη οργάνωσης εκδηλώσεων και υποδομών, Ζαφείρω Κουσιοπούλου, καθώς και από την υπεύθυνη εθελοντών, Ροδή Ναβροζίδου.