«Από τους Queen στο Μάνο Χατζιδάκι» Συναυλία Παναγιώτη Μάργαρη

Μια μουσική παράσταση που κανείς δεν πρέπει να χάσει! Από ένα διεθνούς φήμη καλλιτέχνη και συνθέτη με βαθιά γνώση της κλασικής κιθάρας, με πλήθος συνεργασιών, με ποικίλο πρόγραμμα που μεταφέρει με τους ήχους τον θεατή της παράστασης από τους Queen στον Μάνο Χατζηδάκι. Ο Παναγιώτης Μάργαρης σε ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ κιθάρας. Είναι ο καλλιτέχνης που θεωρεί πως «η μουσική δεν σταματά ποτέ και με τίποτα, είναι πάθος, αγάπη, έρωτας, ομορφιά και δίνει δύναμη σε κάθε δυσκολία».

Ο Παναγιώτης Μάργαρης γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, σπούδασε κλασική μουσική δίπλα στο Νότη Μαυρουδή στην τάξη του οποίου και αρίστευσε. Έχει δώσει πολλά ρεσιτάλ, έχει συνεργαστεί με τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, με σημαντικούς καλλιτέχνες Έλληνες και ξένους. Χρησιμοποιεί δημιουργικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη μουσική του αν και ο ίδιος παραμένει… ρομαντικός αγοράζοντας ακόμη cd.     

Στη συναυλία η οποία θα πραγματοποιηθεί στον ειδυλλιακό αύλειο χώρο του Βυζαντινού Ναού της Παναγίας Κονταριώτισσας θα ερμηνεύσει κομμάτια από την πλούσια προσωπική του δισκογραφία. Μαζί θα ακουστούν και συνθέσεις των Queen, Aerosmith, Eagles, Ennio Morricone, Nino Rota, Carlos Gardel, Erik Satie, Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζηδάκι που φυσικά συγκλονίζουν τον κόσμο. Χαρακτηριστικό της συναυλίας η στιγμή που το κοινό «συνομιλεί» με τον καλλιτέχνη τραγουδώντας τη μουσική του.

Σε ένα ταξίδι μουσικό και σε έναν χώρο όπου συναντιούνται η ιστορία, η κατάνυξη και η μουσική.