Ένα… «ντίσκο πάρτι» για χιλιάδες θεατές στο αρχαίο θέατρο του Δίου

Τη μεγάλη θεατρική παραγωγή ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ με τη Δέσποινα Βανδή φιλοξένησε το βράδυ της Κυριακής 12/08 το 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου

 

Ένα… «ντίσκο πάρτι» για χιλιάδες θεατές

στο αρχαίο θέατρο του Δίου

Πίσω, στην ανεμελιά των 70s «δραπέτευσε» το κοινό που παρακολούθησε τη μουσική παράσταση MAMMA MIA το βράδυ της Κυριακής 12 Αυγούστου στο αρχαίο θέατρο του Δίου.

 

Η Δέσποινα Βανδή στο ρόλο της Dona και η ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη Εύα Τσάχρα στο ρόλο της Sophie αλλά και ολόκληρος ο θίασος δημιούργησαν μία υπέροχη, νοσταλγική ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι, ζωντάνια, ρυθμό και συγκίνηση.

Κυρίαρχα σε όλο το μιούζικαλ τα πολυαγαπημένα τραγούδια των ABBA (με ελληνικό στίχο) ξεσήκωσαν το κοινό που έζησε μία… ντίσκο καλοκαιρινή βραδιά.

Αισιόδοξα μηνύματα, έξυπνες ατάκες, χιούμορ και θετική ενέργεια ήταν τα συστατικά της εξελληνισμένης εκδοχής του θρυλικού μιούζικαλ ΜΑΜΑ ΜΙΑ που κατάφερε να πετύχει το σκοπό του: να ψυχαγωγήσει το κοινό!

Οι εναλλαγές των σκηνικών, όπως και των κουστουμιών που από την καθημερινότητα μεταφέρουν τους πρωταγωνιστές σε μία πίστα ντίσκο δημιούργησαν, σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές χορογραφίες, μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει, χορεύει και τα καταφέρνει περίφημα και στην υποκριτική ως… μαμά Ντόνα. Γλυκιά, άμεση και χωρίς υπερβολές υποστήριξε το ρόλο της με μεγάλη επιτυχία εισπράττοντας το δυνατό χειροκρότημα των θεατών.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ως Tanya, είχε από τις καλύτερες ατάκες της παράστασης με τα κωμικά στοιχεία του ρόλου της να βγάζουν απίστευτο γέλιο όπως και η Μαριέλλα Σαββίδου στο ρόλο της Rossie κατέκτησε το κοινό με το κωμικό της ταπεραμέντο.

Το ρόλο του Sam στη χθεσινή παράσταση υποδύθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης (εξαιτίας της ασθένειας του Άκη Σακελλαρίου) με εξαιρετική επιτυχία.

Μοναδικός και ο Αργύρης Αγγέλου απέδειξε χθες για ακόμη μία φορά ότι η κωμωδία είναι το φόρτε του.

«Αποκάλυψη» ήταν η Εύα Τσάχρα που καθήλωσε το κοινό με την υπέροχη φωνή της.

Και μετά τις υποκλίσεις ξεκίνησε το πάρτι. Ένα δεκάλεπτο μουσικοχορευτικό αφιέρωμα με τους πρωταγωνιστές να καλούν το κοινό  στους ρυθμούς των ABBA!

Μετά την παράσταση εκ μέρους του ΟΡ.ΦΕ.Ο ο Γενικός Γραμματέας Οδυσσέας Μανωλόπουλος χάρισε στη Δέσποινα Βανδή το επετειακό λεύκωμα του Φεστιβάλ Ολύμπου σε ανάμνηση της παρουσίας της στο αρχαίο θέατρο του Δίου.