ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Με την εκδήλωση βραδιά-τιμής αφιερωμένη στους πολυτιμότερους ανθρώπους του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.), τους εθελοντές και τις εθελοντικές οργανώσεις, ολοκληρώθηκε το 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2018.

Τα χαμογελαστά πρόσωπα με τα λευκά μπλουζάκια που κατέθεσαν την ψυχή τους για την άψογη λειτουργία του φετινού, ιδιαίτερα απαιτητικού, προγράμματος ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον υπέροχο και φιλόξενο χώρο του επί σειρά ετών χορηγού του ΟΡ..ΦΕ.Ο.            του ξενοδοχείου «Ποσειδών Παλλάς», στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018.

Το 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου πέρασε στην ιστορία ως ένα από τα πιο επιτυχημένα Φεστιβάλ στη μακρόχρονη πορεία του θεσμού και μάλιστα σε ένα δύσκολο καλοκαίρι, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο Γρηγόρης Παπαχρήστος, χαιρετίζοντας την βραδιά-τιμής αφιερωμένη στον εθελοντισμό.

Όπως είπε ο κ. Παπαχρήστος, στην αρχή υπήρχε αγωνία καθώς το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό με σαράντα επτά εκδηλώσεις, αλλά η οργάνωση και η ομαδικότητα δεν άφησαν το περιθώριο για να πάει κάτι στραβά.

Μάλιστα ο ίδιος ο πρόεδρος σε συνεργασία με τους φωτογράφους Παναγιώτη Φτάρα και Λεωνίδα Ζάρκο επιμελήθηκε ένα βίντεο με χαρακτηριστικές στιγμές των εκδηλώσεων. Πρωταγωνιστές δεν θα μπορούσαν να ήταν άλλοι από τους εθελοντές και τις εθελοντικές οργανώσεις (Διασωστική Ομάδα Πιερίας και Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κατερίνης «Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών, Ναυαγοσωστών») που δεν αποτελούν μόνο την κινητήρια δύναμη του Φεστιβάλ αλλά και έναν από τους καθοριστικότερους παράγοντες της επιτυχίας του. Στα γραφεία, στις εισόδους του αρχαίου θεάτρου, στα παρασκήνια, στα σημεία προπώλησης, παντού… Οι εθελοντές ήταν εκεί για να προσφέρουν, για να εξυπηρετήσουν, για να εξηγήσουν…  Με ομαδικότητα, με ζήλο και υπομονή!

Και κάπως έτσι, με εύθυμη διάθεση αλλά και με βαθιά ικανοποίηση για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 47ου Φεστιβάλ, όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για το επόμενο, το 48ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2019.  

Την εκδήλωση προσφώνησε και παρουσίασε το διοικητικό μέλος-υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Χάιδω Παπαχατζή, ενώ ο Γεώργιος Σαμαλής με την ιδιότητα του μέλους της διοίκησης του Οργανισμού με αρμοδιότητα στον εθελοντισμό μαζί με την συντονίστρια του ιδίου τομέα, Ροδή Ναβροζίδου, πέρα από τις ευχαριστίες και το καλωσόρισμα επιμελήθηκαν την απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων στους εθελοντές και τις εθελοντικές οργανώσεις. Τις απονομές πραγματοποίησαν τα μέλη της διοίκησης του ΟΡ.ΦΕ.Ο.

Σε ένδειξη ευχαριστιών για την άριστη οργάνωση της βραδιάς από το προσωπικό του ξενοδοχείου «Ποσειδών Παλλάς», σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου με επικεφαλής τον πρόεδρο Γρηγόρη Παπαχρήστο, απένειμαν στον διευθυντή του ξενοδοχείου, Χρήστο Νίκα, πιστοποιημένο αντίγραφο της Θεάς Ίσιδας από τις ανασκαφές στο αρχαίο Δίον.

Επίσης ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. ευχαριστεί δημόσια τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του «Ποσειδών Παλλάς» , Γεώργιο Τζόβα και τους ιδιοκτήτες, τον διευθυντή, Χρήστο Νίκα, τα στελέχη Αθανάσιο Πιπίλη και Νικόλαο Γκουνέλα καθώς και το προσωπικό για την άψογη από κάθε πλευρά φιλοξενία και οργάνωση της βραδιάς, στην οποία όλοι απήλαυσαν τα πλουσιοπάροχα εδέσματα. Ο χορός, η μουσική και γλέντι ολοκλήρωσαν την ωραία και ευχάριστη βραδιά.