Ακυρώσεις Παραστάσεων

  Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) γνωστοποιεί τις ακυρώσεις των δύο παραστάσεων που ήταν προγραμματισμένες στο φετινό πρόγραμμα του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

  Πρώτο: Η μουσική ιλαροτραγωδία «ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ-ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ» που επρόκειτο να παρουσιαστεί την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019, ακυρώνεται για τεχνικούς λόγους.

  Δεύτερο: Επίσης ακυρώνεται οριστικά και η Αριστοφανική κωμωδία «ΝΕΦΕΛΕΣ» της 14 Ιουλίου 2019, την οποία λόγω καιρικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατό να απολαύσει το κοινό και για την οποία μέχρι σήμερα καταβάλλονταν προσπάθειες να παρουσιαστεί σε νέα ημερομηνία. Παρά την καλή διάθεση και συνεργασία τόσο του ΟΡ.ΦΕ.Ο. όσο και της εταιρείας παραγωγής, η αδυναμία ανεύρεσης διαθέσιμης ημερομηνίας, καθώς και οι επαγγελματικές δεσμεύσεις των καλλιτεχνών, οδήγησαν στην ακύρωση της θεατρικής παράστασης, παρακαλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίων να τα εξαργυρώσουν.  

Ανάλογες προσπάθειες καταβάλλονται ώστε να βρεθεί διαθέσιμη ημερομηνία για να παρουσιαστεί η επίσης ακυρωθείσα λόγω καιρού, θεατρική παράσταση «ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ». Για το συγκεκριμένο θέμα θα ενημερωθεί το κοινό άμεσα.