«Κάπου σ΄ έχω ξαναδεί» τιτλοφορήθηκε η συναυλία της γνωστής καλλιτέχνιδας Ελεωνόρας Ζουγανέλη που παρουσιάστηκε το Σαββατόβραδο 27 Ιουλίου 2019 στο κατάμεστο αρχαίο θέατρο Δίου, στο πλαίσιο του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

  Στη συναυλία το κοινό μοιράστηκε εμπειρίες, νοστάλγησε, χάρηκε και βέβαια απόλαυσε τα τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελεωνόρας, η οποία παράλληλα ερμήνευσε και άλλες ξεχωριστές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού  πάντα µε το προσωπικό της στίγμα, καθώς και με το μοναδικό τρόπο που επικοινωνεί η τραγουδίστρια με το κοινό της.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

  Μαζί της, ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος. Ελεωνόρα και Γιάννης απέδωσαν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη που έγραψε μέσα στα χρόνια και για άλλους καλλιτέχνες, µα και για την ίδια την Ελεωνόρα.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

  Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών ήταν ο Νίκος Γαρουφαλάκης.
Μαζί επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί: Μιχάλης Ασίκης / πλήκτρα, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας / κιθάρες, Μανώλης Καλπάκης / μπουζούκι, Μιχάλης Καπηλίδης / τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου / ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος / μπάσο.

  Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εμφανίστηκε και πάλι στο αρχαίο θέατρο Δίου, με συναυλία που παραχώρησε πριν δύο χρόνια, στις 18 Αυγούστου 2017 (46ο Φεστιβάλ Ολύμπου).