ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΤΟΥ

Το πέμπτο Φεστιβάλ Πολιτισμού και Παράδοσης με την επωνυμία «ΠΥΔΝΕΙΑ 2019» που διοργανώνει ο Φιλανθρωπικός – Πολιτιστικός -Λαογραφικός Σύλλογος Μακρυγιάλου ” Η Στέγη της Αγάπης” είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα του φετινού 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

  Το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019, στις 9:00 το βράδυ, το κοινό μπορεί να απολαύσει τη συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη, Γεράσιμου Ανδρεάτου, στον αρχαιολογικό χώρο της Πύδνας. Η αρχαία Πύδνα είναι χτισμένη στα δυτικά παράλια του Θερμαϊκού και βρίσκεται  ανάμεσα στον Μακρύγιαλο και το Κίτρος.

  Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος εδώ και αρκετά χρόνια, δίνει το δικό του μουσικό στίγμα που το χαρακτηρίζει η συνέπεια και ο σεβασμός στο κοινό του. Μέσα από σημαντικές συνεργασίες και επιλεγμένες εμφανίσεις, ο αγαπημένος ερμηνευτής με την γνήσια λαϊκή φωνή υπηρετεί πιστά αυτό που αγαπά περισσότερο… το Λαϊκό Τραγούδι.

  Έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις σημαντικότερες φωνές της νεότερης γενιάς του Λαϊκού τραγουδιού , με μία “γεμάτη”  μουσική διαδρομή και με τραγούδια που αγαπήθηκαν με τρόπο διαχρονικό. Μια γνήσια λαϊκή  φωνή που  ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές του  ερμηνείες, με μια σημαντική καριέρα και μια μεγάλη προσωπική δισκογραφία στο χώρο της έντεχνης λαϊκής μουσικής.

  Τριάντα χρόνια  τώρα, ο αγαπημένος ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών δεν σταματά να μας εκπλήσσει γιατί…. Όσο η Ελλάδα ονειρεύεται θα σιγοτραγουδά τραγούδια μαζί με την φωνή του Γεράσιμου!

  Μαζί του στη συναυλία της Πύδνας και ο νέος Μυτιληνιός τραγουδοποιός Μάκης Ψαραδέλλης, γνωστός από τη δισκογραφική του δουλειά «Στου Χρόνου το Σεντούκι» στην οποία συμμετείχαν πολύ γνωστοί ερμηνευτές μεταξύ των οποίων κι ο Γεράσιμος Ανδρεάτος «Ξένοι Τόποι», Γιώργος Νταλάρας «Ένα Παράξενο Φύλλο» κ.α.
  Τιμές Εισιτηρίων: προπώλησης 8 € , τιμή εισόδου 10 €