ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ

Ξεκινώντας επίσημα την προετοιμασία του 49ου Φεστιβάλ Ολύμπου, η διοίκηση του ΟΡΦΕΟ,  δεξιώθηκε τους συνδιοργανωτές και τους μεγάλους χορηγούς , στο γνωστό εστιατόριο της Κατερίνης « ΑΠΌΛΑΥΣΗ». Αξιοσημείωτο, ότι ανταποκρίθηκαν άπαντες οι προσκεκλημένοι, σπάνιο γεγονός σε παρόμοια εκδήλωση άλλου φορέα.

Παρευρέθηκαν, ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης, κ. Θόδωρος Καράογλου, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, οι βουλευτές κ. Φώντας Μπαραλιάκος, κ. Σάββας Χιονίδης, κα Μπέττυ Σκούφα, οι δήμαρχοι, Δίου Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος,  Πύδνας Κολινδρού, κ. Αναστάσιος Μανώλας, ο αντιδήμαρχος και αν. δημάρχου Κατερίνης κ. Γιώργος Νταντάμης, ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ και της ΕΓΝΑΤΙΑ, κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, κ. Ευαγγελία Ξυπτερά, ο προϊστάμενος της ΕΦΑ Πιερίας κ. Χρήστος Γκατζόλης,  ο Αστυνομικός Δ/ντής Πιερίας κ. Γιώργος Τζήμας, ο αν. Καλλιτεχνικός Δ/ντής ΚΘΒΕ κ. Νίκος Νικολάου, ο καλλιτεχνικός Δ/ντής του ΟΡΦΕΟ, κ. Γιώργος Χανδόλιας, ο περιφερειακός σύμβουλος Λάρισας, κ. Θανάσης Παιδής, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, κ. κ Γεώργιου εκπρόσωπος της βουλευτού κ. Άννας Μάνη. Επίσης η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟΥ, κ. Ειρήνη Ζαβρίδου,  εκπρόσωπος του Διαβαλκανικού Νοσοκομείου, ο πρόεδρος της FYLLIANA κ. Ευάγγελος Χαλεπλής, ο πρόεδρος της εταιρείας εμφιάλωσης νερού ΔΙΟΣ κ. Δημήτρης Μεντεκίδης,  Παρόντα φυσικά όλα τα μέλη της διοίκησης και η γραμματεία του ΟΡΦΕΟ.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ΟΡΦΕΟ,  Χάιδω Παπαχατζή, ενώ ο πρόεδρος  Γρηγόρης Παπαχρήστος, αφού ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους αλλά κυρίως για την υποστήριξή τους  στον οργανισμό, αναφέρθηκε στους στόχους που θέτει η διοίκηση για τη διοργάνωση του 49ου αλλά και του 50ου όπου θα εορταστούν τα 50 χρόνια Φεστιβάλ Ολύμπου. Το λόγο στη συνέχεια πήραν κατά σειρά  όλοι οι προσκεκλημένοι, διαβεβαιώνοντας τη υποστήριξη τους και στο φετινό Φεστιβάλ Ολύμπου.

Να σημειωθεί πως με την ευκαιρία αυτής της συνάντησης ο υπουργός κ. Καράογλου, έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίττα, τυχερός ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου, το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα έργο ζωγραφικής, προσφορά του γνωστού Λιτοχωρίτη ζωγράφου, Αστέρη Γκέκα.

Το γεύμα ήταν προσφορά του εστιατορίου ΑΠΟΛΑΥΣΗ, το οποίο φέτος είναι χορηγός του 49ου Φεστιβάλ Ολύμπου. Τα κρασιά προσφορά, των κτημάτων Κούρτη και Χρυσοστόμου. Τα αναμνηστικά (ημερολόγια 2020, με τις ορχιδέες του Ολύμπου) προσφορά της Έφης Μπάσδρα. Η  φωτογραφική κάλυψη, ήταν προσφορά του Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου.

Υ.Γ. Να σημειωθεί ότι η δεξίωση αυτή, προς τιμή των συνδιοργανωτών και των μεγάλων χορηγών του Φεστιβάλ Ολύμπου, έγινε χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, γεγονός που επικρίθηκε από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. Η διοίκηση αιτιολογώντας την επιλογή της αυτή, δηλώνει πως σε καμία περίπτωση δεν απαξίωσε τη μεγάλη συμβολή των Μέσων Ενημέρωσης και κυρίως της Πιερίας. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση θεώρησε πως ο στόχος και τα αποτελέσματα που επεδίωκε από τη συνάντηση αυτή, με τα συγκεκριμένα πρόσωπα και τους συγκεκριμένους φορείς, δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί με την παρουσία δημοσιογράφων. Ήταν στις προθέσεις να αποσταλεί από το Γραφείο Τύπου του ΟΡΦΕΟ, στα ΜΜΕ δελτίο τύπου και φωτογραφικό υλικό.