ΑΠΟΨΕ Η ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ «ΠΗΓΑΣΟΥ»

  Τα καμώματα του καιρού το τελευταίο σαββατοκύριακο οδήγησαν στην ακύρωση εκδηλώσεων του 49ου Φεστιβάλ Ολύμπου αλλά και στην μη ολοκλήρωση των παραστάσεων που λόγω βροχόπτωσης διεκόπησαν λίγη ώρα πριν την αυλαία.

  Ελπίζοντας στην βελτίωση των καιρικών φαινομένων, το θέατρο «Πήγασος» παρουσιάζει και απόψε για τρίτη συνεχή βραδιά (ώρα 9:30 μ μ ), στο αρχαιολογικό πάρκο των Λειβήθρων, πάντα στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Ολύμπου, την καθόλα αξιόλογη κοινωνική παράσταση «Το πρόσωπο της Μέδουσας».

  Όσοι παραβρέθηκαν την Κυριακή 19-7-2020 στο χώρο των Λειβήθρων και πρόλαβαν να απολαύσουν το μεγαλύτερο μέρος της παράστασης, πριν την εμφάνιση της βροχόπτωσης, καταθέτουν τα ευμενέστερα σχόλια για να έργο διαχρονικό και επίκαιρο, με κοινωνικές και όχι μόνο προεκτάσεις.

  Αξίζουν συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη και δημιουργό της παράστασης, Χάρη Αμανατίδη, καθώς και στο σύνολο των ανθρώπων που συνεργάστηκαν για το έργο.

 Τους Αντώνη Κάλφα και Διονύση Ζαρώτη που συμμετείχαν στη συγγραφή του  κειμένου και τους ηθοποιούς οι οποίοι πλαισιώνουν την παράσταση.

  Οι: Κώστας Παπουτσίδης (Προμηθέας), Διονύσης Ζαρώτης (Ήφαιστος, Φιγούρα Δούλου), Σπύρος Αναγνώστου (Κράτος, Φιγούρα Δούλου), Αντώνης Καρράς (Βία, Φιγούρα Δούλου), Δανάη Αμανατίδου (Τρελή), Σοφία Αγαθαγγελίδου (Φιγούρα Άουσβιτς), Κατερίνα Παρλίτση (Φιγούρα Άουσβιτς), Αγαθή Τζάρτζα (Φιγούρα Πρόσφυγα), Άννα Γκούντα (Φιγούρα Σημερινού Ανθρώπου), Νατάσσα Ιωαννίδου (Φιγούρα Σημερινού Ανθρώπου).

  Σκηνικά-κοστούμια: Βέτα Χαϊλατζίδου, μουσική: Νατάσσα Ιωαννίδου, φωτισμοί: Κώστας Παπουτσίδης, μακιγιάζ: Όλγα Παπανάκου, χειρισμος φώτων-ήχου: Κώστας Παπαδόπουλος.

 Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 8 ευρώ, Εκπτωτικό 5 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ, πολυτέκνων)

  Υπενθύμιση: Οι θεατές κατά την είσοδο στο θέατρο όσο και κατά την έξοδο οφείλουν να φορούν την μάσκα προστασίας.