ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ…

Η συνεισφορά των εθελοντών και των εθελοντικών ομάδων στην λειτουργική πορεία του Φεστιβάλ Ολύμπου υπήρξε και παραμένει διαχρονικά πολύτιμη και σημαντική.

  Εν όψει της έναρξης του 50ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2021,ο τομέας εθελοντισμού του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο) ενημέρωσε για τα διαδικαστικά θέματα, τους εθελοντές που θα υποστηρίξουν τις φετινές εκδηλώσεις. Η ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7 Ιουλίου 2021 στο ανοικτό θέατρο του δημοτικού πάρκου Κατερίνης.

  Προλογίζοντας και καλωσορίζοντας τους εθελοντές, ο γενικός γραμματέας και υπεύθυνος εθελοντισμού του Οργανισμού, Γεώργιος Σαμαλής, αφού τους ευχαρίστησε, αναφέρθηκε στο σημαντικό του ρόλου του εθελοντή στην υλοποίηση των παραστάσεων του φετινού φεστιβάλ, τονίζοντας: «Το 50ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2021, έχει για όλους μας ξεχωριστή και επετειακή σημασία, γιατί εορτάζουμε τα πενηντάχρονά του. Η γνωστή πανδημία μας επιτάσσει για μια ακόμα χρονιά να τηρήσουμε τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, έτσι ώστε όλα να κυλήσουν και να ολοκληρωθούν με το καλύτερο τρόπο. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα τη διοίκηση του ΟΡ.ΦΕ.Ο. και από τα μέλη της επιτροπής εθελοντισμού. Καλή συνεργασία και καλή μας επιτυχία.»

  Επί των λειτουργικών και οργανωτικών θεμάτων που άπτονται των καθηκόντων των εθελοντών, αναφέρθηκαν επίσης, η Πιπίτσα Μακρίδου-Παρτσαλίδου, μέλος της διοίκησης του Οργανισμού και της αντίστοιχης επιτροπής, καθώς και τα επίσης μέλη της επιτροπής, Σοφία Δεληγιαννίδου και Σταμάτης Χατζηχριστοδούλου.

  Μέλος επίσης της παραπάνω επιτροπής είναι και η Μαρία Γκριμούλα.

  Τον τομέα του εθελοντισμού του ΟΡ.ΦΕ.Ο. υποστηρίζουν ακόμα, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας και το τμήμα Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πιερίας.