Εισιτήρια θα πωλούνται και στις εισόδους των χώρων εκδηλώσεων από 1 ώρα πριν από την έναρξη κάθε παράστασης μέχρι την εξάντλησή τους. 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ξεχωριστά και ειδικά για κάθε εκδήλωση τα εισιτήρια διατίθενται από την εταιρία παραγωγής το νωρίτερο 15μερες πριν την διεξαγωγή της συναυλίας

Κατερίνη

Κατά τόπους στο Νομό Πιερίας

Τα εισιτήρια που διατίθενται σε μειωμένη τιμή προπώλησης, πωλούνται μέχρι και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας της παράστασης.

Εισιτήρια Online

Για τις περισσότερες εκδηλώσεις εισιτήρια προπωλούνται και online στην εκάστοτε διεύθυνση που ορίζεται για την κάθε εκδήλωση.

Γενικές Πληροφορίες εισιτηρίων

 • Φοιτητές, άνεργοι, AMEA και πολύτεκνοι να φέρουν µαζί τους την ειδική ταυτότητα που να αποδεικνύει την αιτούμενη έκπτωση.
 • Σε συγκεκριμένες παραστάσεις, τα παιδιά κάτω των 10 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο.
 • Αν λόγω ανωτέρας βίας ματαιωθεί εκδήλωση, n εξαργύρωση των εισιτηρίων δεν θα γίνει την ίδια µέρα. Η ημέρα εξαργύρωσης θα ανακοινωθεί από τα Μ.Μ.Ε.
 • Στη εξαιρετική περίπτωση που η εκδήλωση διακοπεί λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλων λόγων ανωτέρας βίας µετά το πέρας 30′ από την έναρξη του προγράμματος, η εκδήλωση δεν επαναλαμβάνεται και δεν επιστρέφεται το αντίτιµο του εισιτηρίου.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους θεατές παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς τους στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου με το Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Κατερίνης. Το εισιτήριο στοιχίζει 1.50€ /διαδρομή.
Αφετηρία: Κεντρική Στάση Πλατεία Δημοκρατίας (Σινεμά Ευκαρπίδη)
Ώρα αναχώρησης: 20:00
Επιστροφή: Μετά το πέρας της παράστασης

Στην εξαιρετική σπάνια περίπτωση συμμετοχής λιγότερο από 10 επιβάτες, ως κατώτερο όριο, το δρομολόγιο δεν θα εκτελείται.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Η είσοδος των θεατών θα γίνεται από 60 λεπτά μέχρι το αργότερο 45 λεπτά πριν την έναρξή της παράστασης.
 • Στα έργα του Αριστοφάνη, απαγορεύεται η είσοδος σε ανήλικους κάτω των 15ετών.
 • Δεν επιτρέπεται η χρήση φελιζόλ εντός των χώρων των εκδηλώσεων.
 • Παρακαλούμε σεβαστείτε τον κανονισμό για τις εκδηλώσεις που γίνονται εντός αρχαιολογικών χώρων καθώς δεν επιτρέπεται η κατανάλωση φαγητού, καρπών και αλκοολούχων ποτών.  Επιπλέον εντός αρχαιολογικών χώρων δεν επιτρέπεται το κάπνισμα / άτμισμα.
 • Με την έναρξη της παράστασης παρακαλούμε απενεργοποιήστε το κινητό σας τηλέφωνο ή θέστε το σε αθόρυβη λειτουργία.
 • Δεν επιτρέπεται η φωτογράφηση, μαγνητοφώνηση ή/και μαγνητοσκόπηση των παραστάσεων χωρίς έγγραφη άδεια του παραγωγού.
 • Παρακαλείται το κοινό να συμβάλει στην προστασία του Αρχαίου Θεάτρου και των χώρων εκδηλώσεων, στην τήρηση της καθαριότητας απλά περισυλλέγοντας τα προσωπικά τους απορρίμματα.
 • Οι εθελοντές του Φεστιβάλ Ολύμπου αφιερώνουν  8 ώρες προετοιμασίας για την κάθε εκδήλωση. Θα βρίσκονται δίπλα σας για σε ότι χρειαστείτε ώστε να βοηθήσουν να εξελιχθεί ομαλά η εκδήλωση. Συνεργαστείτε μαζί μας και βοηθήστε μας για να έχουμε όλοι μας, μια ευχάριστη εμπειρία.

Οι θεατές βάσει του πρωτοκόλλου της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού  COVID – 19, οφείλουν:

 1. Να φορούν υποχρεωτικά μάσκα κατά την είσοδο και έξοδο του θεάτρου. Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να φορούν τη μάσκα καθ΄ όλη τη  διάρκεια της παράστασης. Προαιρετικά, όσοι έχουν εμβολιαστεί, οι οποίοι σε περίπτωση ελέγχου οφείλουν να επιδείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού.
 2. Να κρατούν απόσταση 1,5 μέτρου από τον προηγούμενο θεατή στην είσοδο και έξοδό τους. Να κάθονται στις σημειωμένες θέσεις της κερκίδας του θεάτρου που έχουν σημανθεί από τους διοργανωτές, χωρίς να μετακινούνται άνευ λόγου.
 3.  Να αποφεύγουν την αγορά εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του θεάτρου. Να προτιμούν την προπώληση και τη χρήση ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
 4.  Να χρησιμοποιούν για τον καθαρισμό των χεριών τους αντισηπτικό  αλκοολούχο διάλυμα.
 5.  Μετά το τέλος της παράστασης τα ατομικά τους είδη μιας χρήσεως, να απορρίπτονται στους κάδους απορριμμάτων.
 6. Στο χώρο των παραστάσεων θα υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό ασφαλείας, με το οποίο οι θεατές οφείλουν να συνεργαστούν.
ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!